BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Φθινόπωρο 2012-Χτενίσματα

Γεια σας για ακόμη μία φορά :) Σε αυτό το post σκέφτηκα να σας δείξω τις νέες τάσεις στα μαλλιά γι'αυτό το Φθινόπωρο!Πιστεύω ότι το μαλλί ολοκληρώνει το σύνολο για οποιαδήποτε έξοδο,από την πιο απλή....ως την πιο σικ!Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

 Το πιο κλασσικό πιστεύω χτένισμα που όλες μας έχουμε κάνει,ιδιαίτερα σε στιγμές βιασύνης,είναι το πιο ''πολυφορεμένο'' χτένισμα γι'αυτό το Φθινόπωρο!Τι καλύτερο για εμάς έτσι? :P Η μόνη διαφορά είναι πως "φοριέται" σε στυλ sleek,δηλαδή έντονα τραβηγμένα μαλλιά και όχι ατημέλητο look.Η χαμηλή αλογοουρά στυλ εικόνας δίνει ένα πιο σικ τόνο,ενώ η κλασσική ψηλή αλογοουρά αναδεικνύει την θηλυκότητα!














Περνάμε στο επόμενο είναι εξίσου απλό αλλά μπορείτε να το "στολίσετε" με αξεσουάρ μαλλιών και να το κάνετε εσείς όπως θέλετε!Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρετε δύο τουφίτσες από κάθε πλευρά να τις στριφογυρίσετε,πλέξετε ή ο,τι εσείς θέλετε και να τις πιάσετε από πίσω είτε με τσιμπιδάκια που δεν θα φαίνονται είτε με κάποιο ωραίο αξεσουάρ!Φροντίστε να έχετε ενυδατώσει τα μαλλιά σας για να φαίνονται λαμπερά και απαλά!















Ένα ακόμα hairstyle που φοριέται πολύ,όχι μόνο τώρα αλλά γενικά,είναι το hair bun!Γίνεται μέσα σε 5 λεπτά και υπάρχει ο εύκολος τρόπος τύπου sock bun(αν θα θέλατε να δείτε ένα τέτοιο tutorial γράψτε το στα σχόλια )

Μπορείτε να το κάνετε απλό όπως στην εικόνα παραπάνω ή να πειραματιστείτε λίγο για να βγει πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα!

Κάτι που επίσης είναι πολύ της μόδας αυτό το Φθινόπωρο είναι η απλή χωρίστρα στη μέση!

Και τέλος μπορείτε να διαλέξετε κάθε είδους πλέξη για τα μαλλιά σας που θα σας κολακεύουν,από μια απλή πλεξούδα ή γαλλική έως ένα απλό χτένισμα που ναι μεν γίνεται πανεύκολα,φαίνεται όμως σα να προσπαθήσατε ώρα να το καταφέρετε ;)


Αυτές λίγο πολύ είναι οι τάσεις του Φθινοπώρου,ελπίζω να σας άρεσαν και να σας έδωσα ιδέες για καινούργια χτενίσματα.Μην ξεχνάτε πάντως ότι μπορεί να είναι όλα πολύ απλά αλλά η φαντασία μας μπορεί να τα κάνει "σύνθετα" :P Φιλάκια

2 σχόλια: