BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Οι τάσεις του μακιγιάζ για το Φθινόπωρο

Έχουμε μπει επίσημα στο Φθινόπωρο κι επιτέλους φάνηκε αυτή η αλλαγή και στον καιρό!Με αφορμή λοιπόν αυτό κι ένα makeup tutorial που έκανα χτες(το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω)είπα να σας δείξω συνοπτικά τις τάσεις του μακιγιάζ για το Φθινόπωρο!


1. ''Σκοτεινά'' βλέμματα ή αλλιώς smokey eyes





























  • Εκτός από το διαχρονικό μαύρο-γκρι, αναζήτησε σκιές σε δαμασκηνί, σκούρο μπλε και καφέ μπρονζέ, προκειμένου να δώσεις μία πιο σύγχρονη και σοφιστικέ άποψη στο λουκ.
  • Προτίμησε σκιές που διατηρούνται σταθερές με το πέρασμα της ώρας και μην ξεχνάς να απλώνεις πιο πριν ένα λεπτό στρώμα κονσίλερ για καλύτερη εφαρμογή.

2.Έντονο eye-liner





















Δεν είναι ανάγκη να είναι αποκλειστικά μαύρο,σίγουρα το μαύρο θυμίζει και στυλ pin up girl αλλά και τα χρώματα είναι μια πιο μοντέρνα εκδοχή.

3.Έντονα κόκκινα και σκούρα χείλη






















Σίγουρα το κόκκινο αναδεικνύει την θηλυκότητα,αρκεί να βρούμε το κατάλληλο χρώμα για την επιδερμίδα μας και το χρώμα των μαλλιών μας.Τα σκούρα κραγιόν τύπου μωβ,είναι πολύ in αυτό το Φθινόπωρο κι αν δεν τα έχετε δοκιμάσει ακόμα,τι περιμένετε? :P

4.Χρυσές-Μπρονζέ σκιες

























  • Με σκιές σε τόνους του χρυσού και του μπρονζέ, θα δώσεις μία πιο αστραφτερή εικόνα στο μακιγιάζ σου.
  • Αν θέλεις κάτι πιο “ήσυχο” αλλά ωστόσο up-to-date, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις ένα χρυσό eye-liner, ή να απλώσεις πάνω από μία οποιαδήποτε σκιά σε γήινους τόνους μία ανάλαφρη στρώση χρυσής ή μπρονζέ σκιάς.
5.Αντιθέσεις στα νύχια






























Ανάμεσα στους μπεζ τόνους και τις έντονες αποχρώσεις του κόκκινου, του μπορντό, του bleu-nuit και του δαμασκηνί, η μόδα των άκρων επιβάλλει τις αντιθέσεις: ένταση για τα κάτω άκρα και μπεζ βερνίκια για το μανικιούρ σου, ενώ για τις πιο θαρραλέες 2-3 διαφορετικά σκουρόχρωμα βερνίκια τα οποία εναλλάσσονται στα δάκτυλα ή αλλιώς τα γνωστά ombre nails!

3 σχόλια:

  1. geia sou!!!!! wraio blog!!!!! me anarthseis endiaferouses kai plhrofories pou kanoun na fainontai polu eukola na petyxoume to look!!!! poly mou aresei!!!!! thesecretofwomen.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου κι εσένα!Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Χαίρομαι που σου άρεσε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή