BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

4 τρόποι προδίδουν ότι τα μαλλιά σου καταστράφηκαν

Αν θέλετε τέλεια,ανάλαφρα μεταξένια μαλλιά πρέπει να αναγνωρίζεται πότε έχουν φθαρεί,γι'αυτό παρακάτω σας δίνω 4 τρόπους που τα μαλλιά σας "φωνάζουν" για βοήθεια :P

Σαν τσίχλα: ξέρεις όταν μασάς την τσίχλα και την βγάζεις πώς γίνεται σαν ...λάστιχο; Έτσι λοιπόν και η ελαστικότητα της τρίχας σου γίνεται καπνός όταν το μαλλάκι σου είναι κατεστραμμένο και φθαρμένο. Φρόντισε να βρεις ποιο είναι εκείνο το προϊόν που καταστρέφει τα μαλλιά σου και τα κάνει να χάνει την ελαστικότητα τους και σταμάτα να το χρησιμοποιείς αφού μόνο κακό κάνει στην τρίχα σου.

Κάνε στην άκρη να περάσω: φυσικά και οι άκρες είναι πολύ ενδεικτικές για το αν τα μαλλιά σου είναι υγιές ή αν έχουν καταστραφεί. Φρόντισε το σωστά, κούρευε το συστηματικά και θα δεις ότι οι άκρες σου δεν θα "σπάνε" στη μέση και κυρίως το μαλλί σου θα δείχνει πιο υγιές από ποτέ. Καλό είναι να το κουρεύεις κάθε 2 μήνες τουλάχιστον έτσι ώστε να ανανεώνεται και να μην δείχνει σαν ...άχυρο. Ειδικά αν βάφεις τα μαλλιά σου ή αν χρησιμοποιείς πολλά εργαλεία styling με θερμό αέρα και προϊόντα styling τότε καλά θα κάνεις να φροντίζεις ώστε να μην σπάνε οι άκρες σου! Για παράδειγμα το ισιωτικό σου είναι πολύ πιθανό να σου προκαλέσει ψαλίδα και να δεις τις άκρες σου να χωρίζονται στα δύο!

Φριζαρισμένο και δύσκολο να το κουμαντάρεις: οι κόμποι, η ψαλίδα και το φριζάρισμα είναι σημάδια ότι τα μαλλιά σου υποφέρουν και αρνούνται να υπακούσουν στους κανόνες σου. Εννοείται ότι όταν τα μαλλιά σου έχουν τέτοια θέματα δεν είναι δυνατόν να κρατήσει το χτένισμα σου για πολύ αλλά και το αποτέλεσμα είναι ότι το μαλλί σου δείχνει ταλαιπωρημένο από χιλιόμετρα. Φρόντισε να αποφεύγεις το φριζάρισμα χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα μετά το λούσιμο και θα δεις τα μαλλιά σου πιο λεία από ποτέ!

Σαν βρεγμένη γάτα: ακόμη αναρωτιέσαι πώς θα καταλάβεις αν η τρίχα σου έχει καταστραφεί; Τότε βρέξτα και παρατήρησε τα μαλλιά σου. Όταν τα μαλλιά  σου έχουν καταστραφεί έχουν την τάση να γίνεται μια ενιαία μάζα όταν είναι βρεγμένα, δηλαδή δύσκολα ξεχωρίζει τούφα από τούφα και δυσκολεύεσαι να περάσεις τα δάχτυλα σου ανάμεσα στα μαλλιά σου. Ειδικά αν έχεις ξανθά μαλλιά θα δεις ότι είναι εύκολο να καταλάβεις αν υποφέρουν ή όχι αφού δείχνουν ιδιαίτερα θαμπά όταν είναι νωπά.


Αυτοί λοιπόν είναι οι 4 τρόποι που μπορείς να καταλάβεις αν τα μαλλιά σου τείνουν να καταστραφούν και καλό θα ήταν να το προλαβαίναμε πριν γίνει.Φιλάκια :)








1 σχόλιο: