BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Δωρεάν μαθήματα μακιγιάζ!

Ο Ελιάνο, επικεφαλής εκπαιδευτής των makeup artists της Bobbi Brown, θα βρίσκεται στην Αθήνα, την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου στο Attica του Golden Hall στο Μαρούσι, από τις 11:00 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ. για να παραδώσει δωρεάν, ένα ιδιαίτερο μάθημα μακιγιάζ, αν προλάβεις να κλείσεις ραντεβού τηλεφωνώντας στο 211 1814 029.
Κάθε μάθημα διαρκεί από 30-40 λεπτά και εστιάζει σε ένα από τρία βασικά θέματα: "μυστικά για τέλειο δέρμα", "μάγουλα & χείλια" και "smokey eyes", όλα απόλυτα προσαρμοσμένα στο πρόσωπο σου, για να αναδείξει το καθένα τα δικά σου, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Ας πούμε, μπορείς να μάθεις πώς να πετυχαίνεις το τέλειο σμόκι με μόνο δύο προϊόντα, πώς να διαλέξεις την πιο φυσική απόχρωση ρουζ για την επιδερμίδα σου, πώς να βγαίνεις πιο όμορφη στις φωτογραφίες και άλλα τέτοια έξυπνα μυστικά που θ' αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τόσο το πρωινό όσο και το βραδινό μακιγιάζ σου.
Μάλιστα, για να είσαι καλύτερα προετοιμασμένη γι' αυτή την απολαυστική εμπειρία, είναι προτιμότερο να εμφανιστείς άβαφη, ώστε να αξιοποιήσεις κάθε λεπτό του ραντεβού σου.

Ποιος: Eliano Bou Assi - επικεφαλής εκπαιδευτής makeup artist
Πού: Τμήμα καλλυντικών Bobbi Brown - Attica του Golden Hall - Μαρούσι
Πότε: 22 Νοεμβρίου 2012 – 11:00 πμ-19:00 μμ
Τηλ.: 211 1814 029

2 σχόλια:

  1. το 'χασα :(
    έχω έναν διαγωνισμό στο blog μου, αν σε ενδιαφέρει, πέρνα μια βόλτα :)
    http://dtmakeupgirl.blogspot.gr/2012/11/giveaway-shea-d-afrique-only-for-greece.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή